lebam

Haritu kene tahan wad sbb ad contraction.. n nurse ad tslh suntik jarum kt tgn sbb urat xjumpe.. dh 5 hri..tgn jadi lebam dn still sakit lagi.. normal ke

lebam
5 Balas

Normal. Sy tiap kali ambik drh cek hb kat kk mesti lebam tgn. Dkt 2 minggu baru hilang. Tp tu la, setiap bulan mesti hijau2 bahagian cucuk 😂

5y ago

Tula.. yg jnis tgn xnampak urat hjau, pyh jgk 🤣

Letak ais kat lebam tu.. Nanti dah ok tu, normal kalau few days akn bengkak biru gitu. Slalu2 letak ais ye.. 😉

5y ago

Oke.. tq yee 😍

Normal tu sis...sy hri tu pn camtu gak...dkt 2 mggu bru hilang lebam n sakit...

5y ago

Oke tq ye 😍

Normal..sya nak 3w br hilang bengkak

5y ago

Hasudah ..kite lgi 2 mggu nk due .. kene cucuk lgi la nanti😂

Normal je tu sis

5y ago

Yeke.. oke..tq yee 😊