Bedung instant, zip @ strap perlu atau tak? Ada yg pernah guna? Mana satu yg ok?

Nak tnya bedung instant sesuai x buat newborn atau baby sebulan? Tak pernah try lg.. Igt nk beli buat pkai ke klinik senang skit nak buka timbang nnti.. Tapi x sure yg mana ok.. Bedung biasa da ada yg lama punya.. cuma tkut kelam kabut mase checkup hosptl n kk sbb org ramai so pkaikan yg instant je zap zap siap..

5 Balas

Kalau awak jenis yg senang kelam kabut, better beli & cuba. Saya pun mcmtu haritu kelam kelibut sikit sebab nak cpt kan, plus serabut dgn nurse2 practical duk keliling 😌

Saya suka bedung jenis zip. Nurse KK suruh tanggal semua termasuk pampers. So baju baik beli jenis butang. Tapi saya rasa bedung jenis lama pun okay, tak de la ambil masa sgt.

kalau saya,perlu juga.saya guna jenis zip.senang,cepat pakai & kemas.x serabut.terutama bila kena ulangalik pergi kk cek kuning...

Yg strap senang! Baby sy ulang alik kk utk ambik darah for jaundice, pakai yg strap menyenangkan hidup. Cepat nk pakaikan

zip!!! masukkan tgn & kaki terus zasss zip. mmg senang gileee. sila beli sis buat stok hehe