Baby 7 Hari

Nak tnya, baby 7 hari mmg asyik tidur je ke? Klu trbangun skjp pun, mnta susu then tertidur smbil hisap susu.

11 Balas

Dh tu hg nk anak hg bwat apa , bgn tgk tv dgn hg ka ? Teman hg makan ? Baru 7hari hg jgn dok ciwi sngt la noh . Mai besaq kot hg tak larat nk buka biji mata kot

4y ago

puan better bnyk research or banyak kan membaca artikel2 .. dah bole mula .. dah jadi ibu sekarang..

Baby yg masih baru lahir dan usia dia msih awal.. mmg akan tdur ja sis..sbb tdur tu la yg buat dia mmbesar .. normal sis.. .

Itulah kerjaya mereka sebagai bayi newborn😂😂😂tapi kalau boleh kerapkan kejut utk susu if ada kuning

Iye. Newborn mmg kuat tidur. Kne kjutkn tiap dua jam bg susu. Geletek telinga dia ke, main kaki dia ke.

begitula bayi puan.. dia tau tido susu... ada masa die bangun tu pun kejap aje termenung.. heheee...

Kena kejut setiap 2 jam.. Tkut nnti kuning plak klu kurang minum

Normal lah sis , baby bila tidur tuh dia nak membesar

bayi tak bole nk buat apa,lepas nyusu tido jer la😂

4y ago

Hahaha

newborn memang kuat tidur😀

Ye..asyik tidur