Baby 5 bulan

Hi mummies, baby sy 5 bulan 6 hari. Selalu baby minum susu 5 oz tapi tengah malam ni minum 2.5 oz je then tertidur. Sy dh Cuba utk bagi susu lebih tapi still baby tidur so sy pun biarkan dia tidur and Cuba sendawa kan bby tapi tak boleh. Kan baby tidur. So takpe Kalau Kita biar baby tidur tanpa sendawakan?#advicepls #firsttimemom

3 Balas

Normal kot ? Sbb anak sy pon macam tu. Siang 4oz mlm tido klau mcm die letih sgt sy buat 3 je. 4 pasti x abes, lepas tu sy iringkan je spya x tsedak

anak sye mlm mmg x sendawa. sbb nanti dia bgun 😂 kekdg jee mengiring kn dia bagi sendawa. tu pon kalau sye ingt. selalu nya mmg x ingt 😂

1y ago

okay Kak kadang2 dia akan kentut so takpe kan

Bagi saya OK sbb dia tertidur kan. Asalkan tiada masalah buang air, perut ok dan ceria