Baby

Baby asyik tidur ja hari ni , tak maw hisap susu , last hisap susu badan saya pukul 7.30pagi td . Pastu pegi hantar ngasuh pukul 8 . Pukul 9 sampai skrg tidur ja tak maw susu . Kenapa ya ?

3 Balas

kita yg kne kejut kn bby pkse susu . klau xnt bby xberak n kencing tok buang kuning dy sis . jgn bia sis nt bby bole demam pns n boke jdi sawan .

5y ago

3bln biase ny lg kerap brmain dri tido sis . tkot bby kurg air dlm bdn .

Kena bangunkan baby utk minum setiap 2-3 jam

5y ago

Baby saya dh 3bulan sis

yup betul klo tido kejutkan bgi susu