Berat bayi

Nak tnya apa mnyebabkn bby di dlm perut cpt besr ye? Hri tu 28week 980g je bert scan 32week (2mnggu) 1.8kg... pdhl sy tk mkn bnyk pn.. kijapnya dia besr 2mnggu je..

2 Balas

mungkin apa puan makan segala nutrisi pergi dkt bby tu dia bsr tp okla tu bby sht..dan sesuai beratnya dgn umur kandungan 😉✌🏻mg smuanya baik2 shj..aamiin

klau mcm sy kuat mkn manis..mse preggy ank no 2 hri2 nk mnum milk tea cool blog..bby kluar 4.6kg..skrg preggy 36w ank ke 4 hrp2 x besar sbb kuat mkn jgk ni😅