slmt mlm mummy smua

Nak tnya air gula terok x rasa dia ? Sb 19/11 kena mnum air gula? Share skit mummy yg da mnum air gula?

43 Balas

Manis pekat sampai muntah sy Tapi kalau minum klinic suasta xpe Ada perisa oren tahan sikit

sama la saya 19/11 minum air gula jgk.. da la kita ni mmg jenis xminum mkn bende manis...

Air gula okay sedap saya suka...ada klinik air gula rasa perisa oren ada klinik putih...

smlm br mnm..agp jela..misi tlbh ltk gula..mnm cpt² jgn stop..hbs tu..kumur mulot...

Jangan minum mcm minum air kat rmh... sikit2.... minum terus habis... x rasa apa pon

ayaq jual kat tealive apa smua tu lagi manis 🙈

Klu bg sy ok ja xla teruk pn.. Sy dh 2x minum.. Alhamdulillah xda rs apa2

Okay je rasa air gula tu, not bad..xteruk pun, mcm air terlebih manis je

hm boleh lah. tapi standby air kosong, saya baru lepas 21/10 haritu.

X yah risau la sis...air gula tu sedap je..😂😂...