GULA TINGGI

Hai nak tnya ada x ibu2 lpas mnum gula, results gula tinggi🥹🥹kalu gula tinggi tu nak kena mnum balik ke atau mcm mna?#seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp

5 Balas

saya tinggi. minum kat swasta. lom inform kk lg. mcm nk repeat minum. sbb takpuas hati laa dgn result. lupa masa 2jam tu ada mkn gula2 utk hilang loya😅

saya sgkut hritu n kena on bsp sebulan skali utk pantau gula .. saya gdm on diet control . kalau naik lagi tinggi kena on insulin😂

7mo ago

kalau on ubat dgn insulin tu sama ke ? kompius sikit ..

kalau gula tinggi .TU dah kire gdm on diet kene pantau makann .tmpt saya setiap 2 minggu kene buat bsp

klu tinggi declare GDM saja, takde repeat dah. cuma nk kena tgk sama ada awk jaga mkn shj atau on ubat

biasa kalau da sangkut takkan minum lagi