slmt mlm mummy smua

Nak tnya air gula terok x rasa dia ? Sb 19/11 kena mnum air gula? Share skit mummy yg da mnum air gula?

43 Balas

Bagi saya teruk rasa dia. Saya punya langsung takde perisa dgn manis yg teramat. Lepas minum tekak rasa perit sangat, kepala pening rasa nk muntah & perut tak selesa.

Saya minum masa bulan puasa lepas. Yang first muntah sebab time tu alahan perut kosong. Yang kedua minum lepas raya steady sikit sebab time tu memang haus 😂

Cayala, smpai sakit kepala telan air gula tu, lepas ni, if minum air dlm tin pun terus terfikir air gula yg diminum lepas ni, terus terbayang2.. 😅😅

Rasa dia x terok sgt.. Kalau sis minum air gula.. Jgn duduk dkt org lain yg minum air gula juga risau sis rasa nk muntah tgk reaksi mereka..

Saya 29/10 niy kena pegi mnum air gula for fhe first time . takutt rasanyaa ramai ckp nk muntah lepas mnum . kalau muntah kena repeat blik .

alhamdulillah 2 kali mnum sy ok ja sis..mnum teguk sekali harung ja..xdak la trok sgt rasa air gula tu wlaupon xda perisa

Bg sy xteruk pun sbb air gula ada perisa, sebelum minum fikir yg positif selawat dulu n minum sekali telan jgn berhenti

Bg sy ok jer. Cuma manis sgt btkn rasa pedih kt tekak. Tp xde la mual ke ap. Mcm minum air biasa je

Mybe time minum tu saya minum sikit so rasa tk sedap sangat huhu..lepas minum akan rasa pening2 lalat gituu

Sy memula minum kt kk tpi muntah 🤪 last2 repeat kt klinik swasta sbb Ade perisa Oren, sedap skit tekak 😂