darah keluar pd tarikh period

nak tny sy test seblm ni naik dua line seblm tarikh period...tetiba pd hari tarikh period...ada darah keluar..agak2 sy ngandung tak🥺

darah keluar pd tarikh period
2 Balas

cuba test dua tiga hari lagi. pengalaman sy, sy period mcm biasa dua hari, n tiba² period berhenti mcm tu je. sy cek dan resultnya positif. alhamdulillah skang dh 14w

2y ago

Awk period 2hri tu banyak tak? Awk ad buat test dah ke sblm priod tu.. Atau positif time pas period 2 hari tu

Sy test 3hari naik doublr line.. 2hari mcm mcm satu line tapi lagi satu line kapis giler pastu period.. Doakan mg ad rezeki zuriat buat sy n awk jg.. Aamiin