Nak Tanya

saya lewat period 8 hari.. sepatutnye tarikh period 18/7.. hari ni baru datang haid.. agak2 ade potensi x period tapi hamil ? sebab darah yg keluar sikit2 je #sekadarbertanya?

2 Balas

Sy plak spatut period 17/7...sy tggu smggu xperiod2 n beli pregnancy test n positif...awk try la test dulu..

5y ago

walaupun dh period boleh buat test upt ye .. nnt sy try test.. btw, tahniah awak 😍 jaga kandungan elok2 ye..

Tak berani bg harapan.. Nnt kecewa kesian pulak... Apa2 pn nnt test upt ok

5y ago

ok awk, terima kasih 😊