Mommy Preggy

nak tny... saya pregnant baru 3 bulan... xpe ke makan panadol?? hari tu sakit gigi.... nak cabut gigi tapi sakit.. doktor bagi ubat panadol tuk hilangkan sakit.. esoknya baru cabut gigi... dha 9 biji saya makan... xpa² ke tu??? lepas tu nak tny... kalau malan ubat obimin yg dri phamacy tu xpe ke.. sbb saya xmakan ubat yg doktor bagi dha... sbb sesak dada...

1 Balas

Kalo nak makan ubat laen selaen yg doc bagi kne refer doc dlu. Nt doc akn tuka ke ubt laen. Nt jumpa doc kata mkn ubt yg doc tu jd sesak nfs. Tp obimin tu xde mslh pon. Sbb still de hospital yg supply obimin kt ibu mngndung. Cuma kne bgtau doc dlu ok.

4y ago

Thank you atas nasihat... Dha tny doktor dha... Memang bole makan... Sbb sblum makan hb 10.4 lepas makan obimin.. Hb naik 11.5 ... Alhamdulillah