Sakit Gigi

Hye mommy, saya nak tny, saya dh pergi klinik swasta then sy ckp sy sakit gigi so doktor cakap gigi saya dh tk elok so kena cabut, then dia bagi ubat tahan sakit, so boleh ke sya nak ambik ubat ni utk makan? #21weeks

Sakit Gigi
2 Balas

Doktor tau sis pregnant? Kalau doktor tahu ubat tu selamat dimakan untuk org pregnant.

5y ago

Tahu. Dan dia ckp mkn je panadol tu utk tahan sakit gigi, nnti gi kt dia balik cabut gigi

Boleh sis saya pun bru operation gigi

5y ago

Kiranya selamat utk dimakan kan? Hehe, sy mcm was was sebb kita yg mengndung ni bnyk makan ubat, pastu nak telan paracetamol (500mg),capsule (500mg)..asyik nampak digit 500mg ni jdi tk keruan even doktor ckp boleh makan, ye laa.. Saya sakit gigi plak kan