Breastfeed

Nak tny pena x mommies yg breastfeed mkn durian then baby demam esknya? Mkn durian boleh buat baby demam ke? Sy 1st mkn durian n breastfeed. Dari pregnant smpai la baby sy umur 2monts plus bru sy mkn seulas durian. Esknya bdn baby mcm demam. Ada yg pernah experience mcm ni x? Risau pula nak mkn durian lg. Kesian baby sy ??

2 Balas

Klau mcm tu.. jgn mkn durian sis.. sbb sis kn tgh breastfeed baby skrg.. takut baby yg makin sakit. Kesian pula ngn baby sndri kn..

5y ago

Tq sis