Mkn durian

Hai mommies.. nk tny, adakah sebab sy mkn durian sy bleeding? Sy prgnant 9weeks. Risau plak..

5 Balas

Dh pegi klinik ke.. boleh jd tu puan.. sy masa 6w, mkn durian jugak, mlm tu perut memulas sakit yg amat tkleh tido.. lain org lain kesan nya.. ada yg bleh makan, ada yg tk bleh..

5y ago

Sy bru kering bleeding 2 mggu lpas, lpas tu smlm mkn durian 2 ulas, hari ni bleeding plak..

Durian panas..klu bole elakkan dlu. Dekat apps asian parents ni ada checklist mknn bole tgk yg mana ok..yg kena hati2..

Pigi kelinik sis apa2 doktor boleh bagi tau bahaya jga sbb durian kn tajam..

5y ago

Harap2 mcm tu.. tq sis..

Durian Safe but not so much

Ada turun tanda bleeding ke?

5y ago

Bleeding colour brown mcm tu.. lpas tu pinggang rsa sengal2 mcm tu..