Hb low tertiba

Nak tny ni... Klu peknen hb tertiba low waktu 36w...ada kemungkinan kena bersalin 37w x?

2 Balas

Maaf mommy, saya tak pasti kalau hb low boleh sebabkan bersalin awal atau tak. Macam saya, sepanjang pregnancy mmg low hb, below 10. Tapi on 3rd trimester baru hb start naik sikit. Alhamdulilah, saya bersalin normal on 37 weeks, sebab air ketuban tiba2 pecah. Bukan sebab hb low. Mungkin mommy boleh minta nasihat dan pandangan doktor juga ttg bacaan hb dan jangkaan bersalin. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye mommy. Moga selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

tak pernah lagi aku dengar hb low Bersalin awal 🤣