hb low

Salam mommy semua..ada x mknan yg blh membantu hb kita naik balik..saya baru 16 week yg hb low 9.4 jer..dn klu hb low ni ade masalah x untuk baby #xdemengalaman #ankpertama

2 Balas

Ada mslh utk baby dan utk awak... Bila awk mlahirkan awk akn kehilangan byk darah.. Try iberet.. Sya prnh smpai 7 lg masa sya hujung 2nd trimester tp lepas mkn iberet naik pg 14 trus..

4y ago

I see.. smoga dprmudhkan utk awk..

Mnum sup ayam bersama kurma..lps tu rjin kn mkn sayur..buah2 wrna merah..hti ayam..beras merah bayam..

4y ago

Baik..tq sis