Bayi kurang gerak 27 weeks 5 day

Semalam 7/12 first time nak kena kira pergerakan bayi tapi saya kira 12 jam tu 9 kali ja baby gerak harini 8/12 dari pukul 9 pagi sampai sekarng 5.30 saya dapat rasa baby gerak sekali ja tu pun slow saya kena p hospital ka pliss answer

1 Balas

Yes ofc kena pergi jgn biar tauu 🤧 dalam 12 jam start dari pkul berapa yg kita kira pergerakan tu kalau tk cukup 10 kali terus p ja hospital , tkpa atleast kalau p hospital kita dpt tau jugak baby okay atau tak 🤧 kalau sekali ja gerak dlm masa kita kira tu bahayalaa

2y ago

Ha saya p dah semalam alhamdulillah check xdak apa ii