scan gender

Nak tanye,kandungan sy dh 30w1d..boleh x pg scan gender..kt klinik swasta ke..sbb tringin nk tahu jantina baby..😍

19 Balas

Sye scan 5D masa 27 weeks n doc ckp 30 weeks tu okey klu nk double knfemkan gender, sbb tkot 30 weeks keatas nti ssah nk nmpk dh 😅

boleh je . dh g scan 5/6 arituu 2D d klinik swasta . pastu dr sroh dtg lgi 6/7 untk scan 4D pulak hihi . tak sabar dhh 🤣

Boleh, sebelum sampai klinik tu makan la aiskrim ke ape ke yg manis2 supaya baby aktif sikit. All the best ye ☺

kalau check up dekat kk, masa 30weeks doc akan scan. dapat tau jantina sekali keadaan uri.

Boleh dah pegi.. Sbb doktor ckp kalau 20 week ke atas boleh dah scan nak thu gender baby

Boleh je cuma baby dah besar. Harap dia bagi kerjasama masa scan 😁

scan gender.. 18-24 week dah bole buat dah.. baik buat detail scan.

Boleh je. Tp baby dah besar takut x nampak dah. Baby sorok 😂

Boleh scan tp takut xnmpk je.. Sbb baby dah besar dlm tu

4y ago

19 weeks

blh je... cuma baby kadang malu2 da nak tunjuk..