HAI MOMMIES 🤗

nak tanye sikit ni , ade tak yang sama dengan saya , selera makan takde , mual dan muntah", dah berapa minggu dah dekat dalam sebulan jugala macamni . dan saya check mmg pregnant tapi belum dapat tahu berapa bulan . normal ke tu .

1 Balas

Kenapa tktau berapa bulan pregnant? Pergi lah scan kt doktor confirmkan pregnancy

3y ago

sya firts time preg , kurang tahu bab kiraan . tu lah ingat nak scan nak tahu dah berapa bulan 😄