Just wondering

Nak tanye, kalo awl pregnant ade keluar drh mcm drh haid tu, ape maknenye ye? Tp xbyk la. 9/1 baru nurse suruh buat buku pink

3 Balas

Kna double confirm kat klinik. Takut ada pape je. Moga baik2 je utk sis

Never just wondering about that..refer doc ASAP

3y ago

terima kasih banyak2 sis semua atas nasihat yg sangat bermakna. saya sangat2 hargainya.. sejujurnya saya down, sedih. sbb ni kandungan kedua, kandungan 1st dulu pun bleeding hari at last gugur. now saya redha dengan apa yg Allah nak beri pada saya. terima kasih banyak2 sis

bawa p hospital cek,