Mengandung atau tidak

Nak tanye kalau perut rasa pedih sebab apa ye. Setiap kali nk tidur dengan tidur perut mesti pedih sangat

14 Balas

nk tahu pregnant ke x ada 2 cara je sis,sama ada check upt atau pegi scan kt klinik or hospital, dia xboleh main teka teki mcm nie sis...😅 sbb sakit perut nie byk sbb..xsemesti pregnant perlu sakit perut..sbb lain org lain pengalaman dia...so check la upt dlu...kalau naik double line pegi buat scan kat klinik utk confirmation pregnant ke x ..

Pergi klinik cek ye sis..perut usus..bhgian dlaman kne cek klau rasa ade yg xkena. maaf ye..kami xbleh bgtahu ape yg xkena dgn sis. Stiap fungsi bdan manusia xsama. Smga yg baik² shja buat sis ye.

10mo ago

Dah 4 bulan lepas pun sis

buat upt lah klau delay period.. kami x blh tahu awak lekat ke x klau x bt upt.. sakit perut ni tersgt bnyk sbb.. silap mkn pun blh..angin pun blh..mcm²..

Dah buat upt ke sis? Sbab saya pregnant tak prnah pun lagi tido perut pedih ke ape.

susah tu nak tahu hamil/x melalui sakit perut je puan😅 paling tepat, upt & scan.

nk tau mengandung ke x kne check upt je sis. mungkin tu masuk angin. gastrik ke.

aduh sis ssh jgk kmi nk teka, klau nk thu pregnant @ x sis kna cek upt ya

sy hamil pn rsa mcm tu ..pedih time tido sbb lpr je.. klau awk mybe check

Sakit perut kau lapar tu sis 🤣

beli upt cek ja awak tu ja cara..