Pedih ulu hati

Hi mommies, saya dah 7weeks pregnant kalau ikut period. Normal ke kalau setiap kali bangun tidur akan rasa sakit bawah dada mcm pedih ulu hati? Atau pun tmpt tidur saya terlalu sejuk? Dan mesti kentut-kentut. Atau perut masuk angin?

2 Balas

normal..nnti g chckup tnye doc ubat apa sesuai ambil dan makan untuk kena pedih ulu hati..sbb spnjng pregnant kita akan mengalaminya walaupun kita dh mkn....puan kena makan kerap dlm potion yg sikit supaya xalami gastrik dan pedih ulu hati spnjang pregnant...n kalau asyik kentut2 pun normal juga... kang asl kan gerak je rs nk mmbuang angin..🤭✌🏻

2y ago

Alhamdulillah terima kasih atas respon puan. Lega sikit rasa hati 🤭

sama lah sis