Susu Kehamilan

Nak tanye kalau baru 6 week boleh ker amalkan susu kehamilan ? taktahu sangat sebab baru mengandungkan anak first . Mintak pendapat semua yee ?

33 Balas

Saya thu je preggy.. Terus minum susu

nak tanya you scan 7w dah nampak ke

5y ago

6 weeks pown da nampak already...saiz janin baru 3cm buat scan biasa & 3D scan

Blh.. Sy minum frisomum..

Sy minum similac

Sy minum fresh milk.

5y ago

Mne2 je, asal fresh milk.

ffxndjdsss

Boleh. .

Boleh..

Before this sy juga amalkan anmum. Last week saya baru jea buka buku pink, sy ada tnya doktor. Doktor bgtau kalau tkde problem, tk prlu minum anmum sbb ada kandungan gula. Masa pregnancy ni mudah untuk trkena kencing manis. Jd risau..

Boleh