Tips Di Akhir Kehamilan

Apakah tips2 yg ibu2 amalkan di akhir kehamilan . 35 week and first born

7 Balas

Banyakkan berjalan. Berjalan boleh bantu mudahkan bersalin. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis. Aamiin 🤲🏻

masa kandungan 7-8bln consume pil neurogain pb.. & kerap minum air kelapa di hujung2 kehamilan..

36w dah start amal mnum air kelapa muda tiap hari...lps tu dah blh dah buat urutan prenium

Samela kite...35 week n 1st baby..bykkn minum air kelapa...😄

Squat, ketuk ketampi, jln itik..

banyakkan berjalan sis

Minum air kelapa 😁