PANTANG BERAPA LAMA SELEPAS BERSALIN CEASER...

Hi. nak tanye ibu2 kt sini. korg berpantang "bersama" dengan suami berape lama ye? saya bersalin e-ceaser. just nak tahu berapa lama baru ibu2 berani nak "bersama" dengan suami.

6 Balas

pantang mcm biasa.. 100hari.. luka dalam kita xtahu.. better rest sungguh².. actually,, pantang bersama ni sama ja untuk besalin normal @ czer.. tp apa² pon trpulang pd sis.. sbb bdn masing² kan..

hampir 2 bulan jgk la saya pantang. takot trauma semua ada huhu. tu pun mcm sakit awal tuu. nak bersama je rasa stress sbb lebih kepada sakit huaaa

2y ago

luka tak sakit dah cuma lebih kepada ngilu je. tapi sakit miss v sbb kering sgt. hormon masa bf mmg akan buat kering sikit so sbb tu la kot. nak bersama je kena pakai lubricant huhu

Saya pantang mcm biasa. tp hampir 7 bulan saya tak bersama dgn suami. sebab kita tak tahu di dlm nya mcm mana.

saya pantang 3bulan baru bersama ..

better tunggu 3 bulan

5 bulan sy pantang