wringworm

Nak tanye Ade x ibu mengandung kene mcm ni..nak guna ubat ape ye da pergi klinik xok2 berulang2....pedih Sgt2 .. doc kk bg cream sapu tapi xde perubahan...sy da 33weeks

wringworm
21 Balas

sis gi farmasi beli cream gentamycin kotak wrna hijau jnama hovid pasti kn beli yg nie okay...

Saya haritu kene dkt tangan.. cuci dgn detox, air garam dgn sapu krim beli dkt farmasi

Sya siap pakej satu bdan gatal...lgi2 mlm dia pnya gtal smpi xleh tdo...sya dh 38week

aduii sian nya.. sbar sis.. cube cri kat farmsi tnye depa.

kalau bolehh gatal jgn digaru sis. tkt nnt lebih truk

Saya guna econazine. Memang elok

Nampak mcm kayap. .gi klink kulit sis. .

Cuba guna calamine lotion

Cuba bedak agnesia sis

Gatal ke puan?