Gatal dan pedih

Hai semua..sy baru 12 w..ada keputihan wrna putih tp gatal dan pedih die memg xboleh tahan..pedih sgt2..biasa sy dgr kalau ada jgkitan keputihan berubah warna tp sy punya x berubah wrna pun..mcm mne nk buat ye, wlapun dh guna ubat sumbat yg doc bagi xde perubahan pun...tolong la, pedih sgt rase tiap kali nk kencing...??

2 Balas

Cuba meruang sis. Buang semua kerak2 dlm ty sblm insert ubat. Bibir2 miss v tu boleh la sapu dgn cream candida if gatal2. Lap miss v guna kain sebaiknya. Jgn guna tisu selagi miss v gatal2

5y ago

Meruang tu apa ya sis? Maaf tak faham

Slain brubah wrna.. berubah bau dan ad gtal2.. itupun jgkitan kuman..