Farmfresh kurma

Nak tanye. Ada tak ibu2 kat sini mnum susu farm fresh kurma tu? Elok x? Boleh buat naik hb x? Sbb ad trbca kurma tu manis. Tu yg tnye. Mne thu ad yg consume susu farmfresh kurma tu . Skdar brtnya . Ingin thu.. thank you mommy2 cantik semua🤭

1 Balas

Depends pada org juga rasany. Sebab saya dulu minum susu makan ubat semua tak jalan. Hb tetap low jugak. Sampai saya fedup, terus tak makan ubat apa . Alhamdulillah hb naik dengan jayanya 😂 sampailah beranak saya tak makan apa2 pun nak naikkan hb.

1y ago

ooh.. hb sy alhamdulillah msih comel.. untk brjga² bile nk try mnum air bru 😅😅