susu farm fresh kurma

Salam..nk tanya..susu farmfresh kurma sesuai x untuk untuk yg ad gdm?

14 Balas

Sis buat sendiri je. Blend susu segar low fat + kurma yang jenis keras tu, dia tak manis sangat, rendam. Kalau nak kenyang tambah oat. Saya buat macam tu hb elok je, gdm saya memang takde sangkut. Syukur

sy da jmpe dietician mggu lepas...katenye seeloknya blend sndiri,2 bji kurma dgn secawan air susu..susu plak susu tepung fmly, klu yg nama susu sunnah ke ape x digalakkan mnum..

Sy dulu ada gdm jgn kan susu kurma, kurma pun doc suh jgn mkn sb tinggi gula. Xpasal2 gagal minum air gula yg kali ke 2 tu sb mkn kurma time puasa 😄

Masa awal2 dulu sy minum susu kurma tu sis tp lps detect gdm sy terus stop.. minum susu dutch lady low fat je skrg ni..

Manis sis. Kalau nak sis blend kurma yg tak berapa manis & freshmilk.

Sy pn ad gdm..nurse ckp kalau nk mnum susu kurma,elok buat sendiri..

Utk gdm susu low fat je yg sesuai sis. Susu yg berperisa banyak gula

Minum susu low fat je..klu susu kurma ni manis sgt sis...

Tak sesuai sis.... Utk gdm kene ambil susu low fat je.

Mcm susu ngan extra gula rasa die