Hilangkan strech mark🥹

Hii macam mana nak hilangkan strech mark perut peha ya?🥲🥲🥲🥲sejak pregnant ni bnyk betul strech mark adaa hm before preggy okay je takde semua tu🥹🥹🥹rasa mcm alahaii buruk nya badan kita ni😭😭😭😭😭ada tips tak gais? Umur baru 23 hm strech mark merata🥺🥺🥺btw saya preggy 18 weeks

2 Balas

Hi mummy! Saya preggy 20 wks. Alhamdulillah no strech marks so far. I start sapu religiously end of my 1st tri. For perut, pakai palmers oil n butter tu saya sapu perut n peha. But peha naik 2nd tri ni mcm nampak ada strech marks sikit so cepat2 i sapu bio oil. Dia hilang. Maybe mummy can try my combo. FYI, bio oil i takut sikit nak sapu perut sbb mcm baca review tak bagus sgt so i sapu peha je. All the best! & takpe embrace ur strech marks mummy 🌸

try pakai lotion palmer cocoa butter