32w 2d strech mark

Strech mark banyak dekat perut, sampai tahap tak tahan rasa nak garu 🥺. Ada tak suggestion lotion atau apa” . Untuk hilang kan hm . #ingintahu #pleasehelp #firstmom

4 Balas

sy masa awal² sapu guna herbal blend cream shaklee, dah habis cream tu skrg smbg pki allano lotion amway, Alhamdulillah harini 34w xda stretchmark lg. . nak elak stretchmark kena sapu dr awal² lg sblm perut meregang btl. kalo dah timbul baru nak sapu mmg ambl masa nak hilang tu

saya pakai olive oil brand naturel je awak. yang paling light. alhamdulillah 33w langsung takda stretchmark 🥰

Sy guna lotion organic aid. So far ok, 31 weeks belum ada stretch mark lg

6mo ago

Oky ke pakai ?

Palmer. Cocoa butter

6mo ago

Betul! Kita pun guna ni, bau dia sedap macam candy. Ada byk jual kat farmasi or shoppee/lazada