BREAST 32W

Hi, nak tanya.. Saya dah 32w tapi breast takde rasa sakit bengkak ke apa. Normal ke? Tapi cecair ada keluar jugak sikit kat nipple tu.

6 Balas

Normal. Saya awal² preggy dulu je bengkak sikit and time tu dah start keluar susu. Tapi kejap je laa bengkak tu, pastu sampai sekarang rasa biasa je walaupun nampak macam membesar dari biasa. Selagi tak bersalin kita takde demand susu, jadi susu remain je dekat saluran tu. Kalau ada demand baru produce yang baru

Sy sis..smpai beranak pun belum ada susu..ank pertama,kedua pun mcm tu.. seminggu baru ada susu..tpksa bagi susu formula..tapi dh kluar bdn ..baru Sy bagi susu bdn..

normal. sy 2 anak tak pernah bngkak.

1mo ago

Oh yeke fahammm 🩷

normal