Hi semua..

Nak tanya, sy dah 2 weeks sakit breast.. masa first week sakit pada nipple.. lpas tu sakit nipple hilang and sakit pada keliling breast.. start ptg smalam rasa letih nak baring jee.. cramp2 perut ada jugak sikit tapi masa yg sakit nipple tu now dah xda.. last night masa tidur rasa pedih ulu hati banyak kali.. check upt pkul 10mlm td tapi negatif.. ?.. confuse.. perasaan je ke ape ni... sape pernah cmni?

3 Balas

Simtom tu sama dgn simtom klu saya nak haid. Xde beza. Sy pregnant mcm tu, sy haid pun mcm tu.. Sy dpt kesan sy pregnant melalui pregnancy test je slps 2mingu x dtg haid. Sblm 2mingu, sy x check.. ☺️

5y ago

Ye same. Saya pun x regular. Hehe.

Hi.. Try check UPT early in the morning, meaning mase bgun tido terus kencing & test UPT.. If still -ve, try another 2 weeks after.. Dont lose hope !

5y ago

Ur welcome..

hai..kputusan slepas awk sakit nipple tu ape ea?? adakah prgnant?