Assalamualaikum

Nak tanyalah kan. Ada ke cara nak mempercepatkan beranak? Due sy 18/8 tapi sy tak sakit contraction apa2 pun. Kalau boleh sy taknak contraction berjam2 masa due nanti. Ni first baby sy.

2 Balas

xontraction tu sakit tok buka jln bby kelua sis . klau bukaan xbesa xbole nl push awl sgt sis . tips nk jln bkk cpt hnye rjin2 jln je nk dkt due ni sis . lps tu nt mse sakit contraction awl2 tu trus kn brjln sis . jgn risau jln xbuat sis branak kt situ . hnye prcept kn bukaan je . mudh mudhn lancar la ye proses brsalin nt . xlupe juga doa .

Hi.. Due sy 18.8 jg.. Blom ada tanda nk bersalin ni.. 😅😅 tp 17.8 sy kena serah diri la.. Sbb GDM