Due date 16/6

Hi mommy . Ada di sini bersalin tapi tak ada tanda2 contohnya . Pecah air ketuban, keluar darah atau contraction yg kuat . Sy due date 16/6 ni tapi belum ada tanda2 lagi . Kalau boleh Sy tak nak limpas due . #ingintahu

9 Balas

Sya due 10/6 tp bby kluar 21/05,sya dh rsa cntraction pd sbelah ptg kmudian smakin krp jam 9/10mlm,1150mlm pgi tndas nk buang air besar & klua tnda lendir + darah, pegi hospital doktor cek bukaan dh 4 cm,stengah jam dlm lb dh branak

sya pun sma due 16/6 ni tapi tkda tnda2 lgi. jumaat ni dh kena serah diri sbb ada gdm on diet. puas da pjuk baby suruh kluar sblm 16hb. sya tkut kena pksa bersalin sakitt katanya 🥹

sy pun belum ad tanda lg.cuma kira false contraction je ni.kalau bawah sejam,banyak kali, tu dah kena noted dah.setakat ni, dlm 2 jam sekali je.

sya sepatutnya beranak 11/6 tapi baby kuar awal 23/5 dh kuar , tkde tanda pun nak bersalin awal , check jalan dh 3cm dh

11mo ago

saya dtg hospital sebb nak check jantung baby , baby kurang gerak . tgk kat mesin jantung baby tk cantik tu yg kena check jalan dh 3cm tanpa ada nak beranak pun

Saya pn due 16/6 tkde tanda lg. cuma siang baby mcm tk grk mcm mlm. Mlm aktif sgt. Prlu g hosptl ke tk ye kaalu ad yg thu?

sya sepatutnya beranak 11/6 tapi baby kuar awal 23/5 dh kuar , tkde tanda pun nak bersalin awal , check jalan dh 3cm dh

sy harini dah genap 39weeks . due 21/6 blm ad tnda bsalin . smga dlncarkan urusan kta . 🥰🤲

Due date sama ngan saya sis.. belum lagi ada tanda-tanda

sya due arine tpi msi xda tanda nk bsalin

11mo ago

amin3 trma ksih...