37week

nak tanya..dari semalam smpai skrg sy mengalami sakit pinggang kdg perut mengeras..adakah ini tanda2 nak bersalin..anak first..xtau ape2..lum ade tanda lain lagi keluar setakat ni..thanks pada ibu2..doakan semoga urusan persalinan kita dipermudahkan..amin

1 Balas

Normal tuh, persediaan bdn utk ibu bg menghadapi kontraksi sebenar. Perhatikan tanda2 lain jgak spt kluar lendir + darah, air ketuban pecah, rasa spt nk buang air besar yg berulang & perut mengeras dgn lebih kerap n makin sakit