39 week 4 hari masih tak ada tanda

Nak tanya, ada tak ibu2 yang dah nak 40 week masih tak ada tanda2 ? Cuma perut je asyik mengeras. Khamis dah kene serah diri, doakan saya dipermudahkan urusan bersalin #firstbaby #ingintahu

4 Balas

Kalau ikut tips yg sy baca, nak induce bersalin boleh cuba bersama dgn suami. Air mani lelaki ada hormon yg boleh lembutkan cervix, laluan bayi keluar tu. Ini ikhtiar lah kan.

Sama laa.. 39w Masih belum Ada tanda2 pin lagi.. risau jugak..

semoga dipermudahkan bersalin nanti..

mg dpmudahkan segalanya amiin