czer

Nak tanya..bole ke kita g check tempat czer kt HKL tapi nk bersalin kt kg?sbb nye doc kk suh sy pergi check czer kt ppum..tp ppum suh booking berslin kt ctu terus..kne byr 1k kalo booking..so sy ingt nk g check HKL..sape ada pengalaman cmni?

1 Balas

boleh sis. kenapa kena bersalin czer ada komplikasi ke

5y ago

Xde..skang sy prgnnt ank kedua..ank first dlu czer..so doc kk suh pg check tmpt czer kt hospital terdekat sbb nk tau bole berslin normal or czer utk yg kedua ni..kalo ok bole brslin normal la..😊