Bersalin di HKL

Salam semua. If nak bersalin kat HKL, apa je prosedur dia yer? Nk kena booking dulu ke? Sekarang sy dah 32 minggu. Baby still songsang lagi. Apa je yg perlu sy buat yer? Nk booking kt ppum x dpt dah. Diorg ambik smpai 25 minggu je. Sbb covid. Anak first dulu kt ppum. Yg second ni ingat nak usaha kt HKL la pulak.#ingintahu

2 Balas

maaf puan sy tidak pnh ada pnglmn bersalin d sana..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Sy bersalin di hkl bulan 8/2021. xperlu booking. dtg pac bila ada tanda