rebonding rambut

Ble ka ibu mgndung rebonding rambut, xda gk efek ka. .tnya ja soalnya kwn mgndung nk sgt rebonding rmbut..

4 Balas

Sy pun mse 8bln ade rebounding rmbut ank first n second. Mse awal2 preggy xbrani. Da 8bulan tu bru brani. Tp alhmdulillah ank2 sy shat jek.. First tu 8y, second da 5y pun.

Tadi baru pegi saloon wash and blow.. Tengah2 cuci rambut tu staff tu tetiba pesan jgn rebounding or color. Sbb chemical

Entah la sis. Pglmn sy, bleaching dgn dye saja. Ok xda pa. Tp boleh tnya salon la, biasa dorg mmg xambik preggy mummy ni.

Sy ank 1st n 2nd rebonding rambut.. time dah 7 8 bln pregnent cmtu.. alhamdulillah ank skrg dah umo 6 n 4 taon dah.. huhu

5y ago

Mkin tgo bdn ibu gk kali.sbb blg mereka da bhn kimia, nti da efek baby katanya.