Spotting

Hi momies2 yang sudah ada pengalaman. nak bertanya. Breast saye sudah 1 mggu bengkak dan sakit. biasa klu nk period 2 hari sj bengkak tp xberapa skit mcmni. pagi 5 hari lepas kluar spotting merah coklat2. ingt nak period . tapi smpai skrg xada period dtg. Pagi td bgn ada lgi spoting warna coklat. tp sampai skrg tak period juga. biasa klu nk period mmg sengugut teruk dan breast akn blik normal. dari smlm masa bgn dri tidur rasa nk pengsan . Ada tak momies2 dlm ni masa awal mngandung alami simptom2 mcmni. breast bengkak dan nipple sakit klu kena kain,spoting??

1 Balas

Saya alami benda ni. Klo badan saya, saya dapat beza bengkak sebab hamil, bengkak sebab haidh. Rasa letih masa hamil pun lain drpd masa haidh. Alhamdulillah indah, dpt rasa nikmat hamil tu. Tahniah puan 😊. Nipple mmg rasa sensitif sangat waktu camni, kalenjar susu nak membesar. Klo kulit situ terlalu kering, sapu sikit minyak baby ke.