Berat badan

Hi nak tanyaaa. normal ke kalau saya dah 4bulan berat tak naik2 lagi? kali ketiga checkup 52kg kali keempat lepas sebulan still sama 52kg jugak. doc ukur kandungan dia kata okay

2 Balas

maaf nak tnye awk dah dpt rasa bby gerak blum..sy blum dpt rasa lagi bby gerak 4bln perut pun tak ada lgi risau...

3y ago

kdang2 tu ada rasa berdenyut, kata doc tu mungkin baby gerak ataupun denyutan jantung dia. nak kata betul2 rasa dia gerak taklah. tapi dia macam ada rasa kat rahim tu. macam tgah siap2 tiba2 rasa denyut kat rahim tu

Normal je tuu. Tapi lepas2 ni kalau tetiba berat naik mendadak, kena control makan ye 😁

3y ago

Tak laa, normal je tuu. Kadang2 sbb alahan, tu berat tak naik lagi.