Positive Or Negative?

Hi you all. Nak tanya ye.. Semalam, I rasa pening sedikit la. Then, sebulan I tak datang period. Terdetik dalam hati,nak cek upt. So, malam itu I pergi la cek UPT. Selepas cek itu, result samar2 dekat line. Dah double line, tiba2 hilang pula line. Adakah saya positive mengandung atau tidak ye? Then, pagi tadi cek lagi. Result yang sama juga keluar.. Minta penerang di dalam group ini. Terima kasih.

Positive Or Negative?
29 Balas

Hari tu pun sy mcm tu, first sy beli check ade double line nampak samar nampak x nampak je, keesokkan hari sy beli lagi ade double line tp samar, sy beli lagi alhamdulillah mengandung dh 6mggu sekrg

Sy sblm pregnant sebulan xdtg period sy cek 4kali ngative cek kali ke5 alhamdulillah rupanye 3bulan dh pregnant..ikut atas org jgk sis kdng2 xnmpk klau bru2 lgi..

3y ago

awak datang period setiap bulan tak sebelum tau dag pregnant 3w?

Sy pun sama dah 3 kali cek tapi masih samar.... Lepas tu simpan garis hilang.. Semoga ada berita baik... Amin

Kalau dh double line, it means +ve lh 😄 pregnancy test yg ni mmang kalau lama simpan, 2nd line akan pudar

Sya pun dh late period 15 day... And Sya dah beberapa hari rasa pening2 n mual.. Cek upt single line..jgak

Tunggu lagi 2 3 minggu, sebab masih baru maybe so tak banyak sangat hormon,

Mungkin baru lagi dia x tunjuk... Cube tunggu 2 minggu lagi baru check...

Negatif. Tp hati2 takut masih baru xnpk. Nt lg 2week cek blk

kalau was2 , better check dkt klinik ..lbeh senang dan tepat

Tak berapa jelas. Next time check di awal pagi. 1st urine