Nak tanya yang berpengalaman, Ibu2 yang ada gdm mmg kena bersalin awal 2 minggu ke

2 Balas

ye sis .. sy pon same .. first experience .. takottt sbb org ckp induce sakit .. hrp hrp xde pape .. tp sis consider on diet or da consume ubat ?

Dr ada bagitahu sebab tak knapa nak bersalin awal Klau ada gdm ? Klau size baby semua ok bole tunggu due kan puan ?