31weeks

Ada ibu2 y gdm kt sini,berpengalaman bersalin...mcm ne ae...adkh bersalin [email protected] ibu insulin ..nurse ckp..sy 37 minggu kena bersalin wlpn xsakit...

2 Balas

sy gdm on diet , serah diri 40w besalin 40w2d .. induce 3hari tapi jalan xnk buka (3cm je) , docter tolak kt LR docter korek2 kt dlm miss v trus jalan buka sampai 5cm .. syukur lpas 5jam terus besalin normal ., kalau ikut docter yg jnis nk cpt dorang czer je kalau jalan dh x buka tu , tp rzeki sy dpt docter ok n byk membntu sy ..

Mmg sis kene bersalin paksa masuk ubat atau belon sis sebb tkut ada efek kat bby😊