Air gas (Baru 9w 5d)

Hi. Saya nak tanya, bahaya tak kalau minum air gas during pregnant? Sebab teringin sgt nk minum sikit. Sebelum pregnant saya bukan seorang yang suka minum air gas, dan memang takkan minum air tu, even tak pernah beli pun 😅. Tapi bila pregnant ni, terasa teringin tu membuak². Cuba tahan juga, tapi teringat² Saya lebih risaukan kandungan. #pleasehelp #1stimemom

1 Balas

Takpe je nak minum sikit. Seteguk dua sekadar nak hilangkan craving. Jangan habiskan secawan tu dah laa. Sebab kena ingat air gas ni tinggi gula jadi tak elok nak minum banyak

2y ago

baik siss. terima kasih atas pandangan 😊😊