usia kandungan saya dah masok 14 minggu

Nak tanya. Usia kandungan 14 minggu. Perut besar mana ye.?

56 Balas

Sya pun xnampak sgt, tpi semalam makan bnyak, org tegur eh dah nmpak baby bump, padahal mkn bnyak. Hihi lepas membuang n kempis buncit sikit. Hihi.. Sya baru masuk 14 minggu..

Klau sy 14mggu xnmpk pape pon...klau mkn dh kyg bru nmpk...lpas tu normal kempis semula...26minggu nmpk besar sgt²...30mggu xbleh sorok dh perut sy...mmg bulat lebar ke tepi

kalau sy pulak perut baru buncit bawah pusat tu , lepas bersama mesti bby mengeras 🫢 mungkin dia tak selesa . waktu bngun tdur pun mengeras sampai benjol sebelah perut .

atas bdan ibu2 masing2 . ade yg nmpk ade yg xnmpak sngat . jnji anak dlam sihat tu pnting . perut kecik ke besar xxdek ape pon sis .

saya mengandung kan anak 1-4 sampai masuk 8 bulan still lg baju dan seluar size sama...kelakar pun ada..mmg xnampak tgh sarat mengandung hihiiii

14 minggu selamat ke jika bersetubuh dngan suami

2y ago

Macam saya okay ja. Tak pernah turun darah pun. Tp janganlah ganas sgt 😂

Saya sekarang pun 14 minggu. Perut tak berapa nampak lagi. Kadang saya pun keliru saya dah nampak baby bump ke atau makan banyak sangat 😂

Saya 14minggu 4hari harini , bby bump dh nampak , mmg jenis perut besar kalau mengandung , sekarang ni tgh mngandung anak ke 3 .

ikut dari body. klau jenis kurus boleh la nampak sikit tu baby bump.. kalau yang jenis berisi kurang ketara

Saya baby 1st smpai 9 bulan pn org ckp tak nmpk perut.. sy kurus je.. ikut org kot sis.. dh anak 2 3 nmpk buncit tu cpt