usia kandungan saya dah masok 14 minggu

Nak tanya. Usia kandungan 14 minggu. Perut besar mana ye.?

56 Balas

Saya punya npk pon sbb perut kembung gile. Kalau bangun pagi kempis semula 🤣 tkpee tk npk pon tkpe. Jnji sihat 😍

sy mcm sejengkal je naik nya🤭🤭🤭nurse pn kta kecik lg..tp bila nurse rsa perut dh rsa bonjolan maybe bdn baby

Sy 14 week flat lg🤣🤣🤣..ni da 21 week..klu pkai bju fit skit..bru org prsan..sume ckp prut kcik sgt

saya 10 minggu dah nampak sis sebab badan kurus tinggi..so dia ikut badan sis kalau kurus mmg senang nampak

dlu anak slung xnmpk sgt tggu 20w Bru nmpk...ni yg ke 2 xtau lah lemak mummy ke baby bump 🤣🤣🤣🤣

dngn sya nk msuk 7 buln bru nmpk bby bump 😂skrg dh msuk 9 bulan tnggu hri nk bersalin je

sy dah 15 mggu ni tp masih ramping😂😂...waktu lepas makan ja buncit,lepas tu kempis balik😅😅

klau sye skrg 17week bawu nmpk tu pon sikit je...kdng xperasan pon.....14week lg xnmpk....😅😅😅

Sis saya 21 week 5 day pun x nampak sgt baby bump.

3y ago

sama la...nk msuk 20 mggu kcik jaa.

sy wlaupun pregnant ank ke 4 dh 14minggu tak nmpk sgt gk😂.jenis perut kecik dn sy jgk rendah