Tiada mual,alahan, sakit² pada usia kandungan 14 minggu

Hai mommies semua✋✋nak tanya wife saya dah 14 minggu usia kandungan, sebelum ni wife morning sickness je..bau masakan xboleh,makan nasi xboleh,kadang² perut cramp, kadang pinggang sakit,kadang2 kaki sakit..tetiba nak muntah,tapi sekarang dah masuk usia kandungan 14weeks semua yang diatas tu tiada..saya risau adakah perkembangan baby kami dalam keadaan normal atau tidak? setakat ni tiada apa² spotting pun kat wife saya..#ingintahu

2 Balas

sy pun mengalami keadaan yg sama..sy dah check doktor Alhamdulillah tiada apa²

2mo ago

Alhamdulilah..lege mendengar.. semoga dipermudahkan segala urusan

okay je encik. semua dah hilang la tu. alhamdulillah

2mo ago

kalau risau, boleh pergi scan